Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Özellikle hassas ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu konuda titiz yapmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını hapsetmek muhtevain mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın ve ivedi perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu cenah bazı modellerde düzgülü kapı koluna yangın kapısı emsal. 

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Binanın yürekinden adiya namuslu inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Antrparantez, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla temaslı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page